!!!!! Waarom heeft U nog geen eigen website????

Waarom heeft U nog geen eigen website?

Ik ga hier op een eenvoudige, snelle een overzichtelijke manier alles op een rijtje zetten over het wel en wee van een eigen website. Klik op de linken hier beneden om het  antwoord te vinden

  1. tien redenen voor het hebben van een eigen website
  2.  wat is het verschil tussen een blogsite en een website? (video)
  3. Een site zelf maken of laten maken?
  4. Kostprijs van een site
  5. Een site laten maken en achteraf zelf onderhouden? (hangt af van hoe kostbaar jouw tijd is en hoeveel tijd je er wilt insteken)
  6. Een site laten maken en regelmatig laten onderhouden? (hangt af van hoe kostbaar jouw tijd is en hoeveel tijd je er wilt insteken)
  7. De cursus op video (de meesten voorlopig nog in het Engels, maar ik denk dat dit voor weinigen een probleem zal zijn, er wordt aan een Nederlandstalige versie gewerkt.(>>Serie1<<///>>Serie 2<<<)
  8. Goed nieuws, nu ook in het Nederlands >>>BEKIJK HET HIER<<<<
  9. Kiezen of jij zelf het volledige beheer hebt, of dit deelt met iemand anders in jouw zaak of Vereniging? Je vindt het terug in de video’s en in de cursus, hoe je dient te werk te gaan
  10. De cursus, ik ben bezig met het maken van een volledige cursus (in het Engels, maar dat snel kan vertaald worden via het vertaalprogramma dat ik heb geschreven), je kan het vertalen naar jouw eigen  taal, afdrukken, naast jouw PC leggen en eenvoudig opzoeken wat jij nodig hebt en dan stap voor stap aan de hand van de vele duidelijke tekeningen snel uitvoeren op jouw PCDe mogelijkheden zijn enorm, vandaar dat ik eerst overleg met jou ga plegen wat jouw noden en wensen zijn, samen template kiezen en jou aanduiden in de cursus wat voor jou, jouw zaak, of vereniging het best aangewezen is. Dus schrik niet als je ziet wat er allemaal mogelijk is als je de cursus bekijkt, U zult niet de nood hebben aan al deze fantastische mogelijkheden. Bekijk ondertussen reeds wat er in de cursus staat ( in het Engels, maar vertaal eerst naar jouw eigen taal) Succes, bekijk nu de cursus (nogmaals hij is nog niet volledig af, maar als je je nu reeds inschrijft op deze Blog, blijf je automatisch op de hoogte, telkens er iets nieuw verschijnt)

PS Waarom uw Site laten maken door mij? Bekijk het hier

We would very much appreciate if you would like below a reaction sites, "thank You"//wij zouden het waarderen indien U een reactie zou willen plaatsen "THANKS"

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s