HELP ME TO HELP OTHERS

images-organogold-productcataloog

Waarom ik kies voor Organogold

indexcijfer1Omwille van mijn “Gezondheid”. Na een zware operatie begin 2011 had ik tal van gezondheidsklachten. Evenwel door het gebruik van Ganoderma-Lucidum, werden deze klachten steeds minder en minder en zijn ze zelfs volledig verdwenen. Zie ook andere testimonials

indexcijfer2Het financiële aspect, het is een geweldig en fair systeem om met zeer weinig investeringen toch snel een passief inkomen op te bouwen,(bekijk de video’s)

indexcijfer3MAAR…., dit zal U waarschijnlijk verbazen, ik wil er veel geld mee verdienen

indexcijfer4Maar…. Niet meer rijk van worden. Verbaasd? lees dan verder

006_vij03cijfer5Ik ben ooit rijk geweest, ik had een kast van een huis, met alle luxe en comfort, sauna voor 6 personen, yacuzi voor zes personen, kortom veel meer dan dat ik voor mezelf en mijn gezin nodig had.

indexcijfer6Maar, ik werd gegrepen door hebzucht en hoogmoed (Gelukkig gebeurt dit niet met iedereen die rijk wordt, maar mij overkwam het wel)

indexcijfer7Dit werd mijn ondergang….ik… verloor alles….mijn huis, mijn andere materiële bezittingen, maar…. het ergste van alles…..mijn gezin en mijn vrienden en ik kwam in bittere armoede terecht.

indexcijfer8Evenwel, door die armoede kwam ik in contact met andere armen en kwam pas toen tot het besef hoe zwaar het leven van een arme is en dat er op deze planeet heel veel armoede is.

indexcijfer9Daarom, gezien het razendsnelle tempo dat de inschrijvingen in mijn systeem, momenteel binnenstromen, zie ik dat ik veel meer rijkdom ga vergaren dan wat nodig is om fatsoenlijk te leven, terwijl er zoveel armen om mij heen dagelijks moeten strijden om te “overleven”

indexcijfer10Daarom…. heb ik me voorgenomen om….al wat ik meer binnenkrijg dan wat nodig is om fatsoenlijk te leven, ga investeren in projecten om anderen te helpen. Natuurlijk, mensen die er voor kiezen om op een ruimere manier te leven en wat meer te genieten van Luxe en rijkdom, het wordt hun zeker gegund. Maar voor mij zelf geeft het een beter gevoel als ik anderen kan helpen dan voor mezelf luxe en rijkdom te vergaren die ik niet nodig heb.

Volgende acties staan in de pijler

  1. Er was hier in Tienen een Sociaal-Restaurant, waar financieel minder begunstigden, aan een democratische prijs toch driemaal in de week een fatsoenlijke warme maaltijd konden genieten. Door allerlei besparingen is dit evenwel afgeschaft en voor heel wat mensen is dit een onaangename opdoffer. Daarom, ga ik als eerste hier investeren om dit initiatief op een of andere manier terug nieuw leven in te blazen.
  2. Celebrate Recovery Vlaanderen. Dit gaat van start  begin 2016. U kunt hier meer over vernemen via de menubalk van mijn website Organogold
  3. Levensfontein U kunt hier meer over vernemen via de menubalk van mijn website Organogold

Verneem meer via mijn Blog Organogold

cropped-organogold-banner-2

 

Voor onmiddellijke toegang >>>>KLIK HIER<<<<

 

In response to The Daily Post’s writing prompt: “No Apologies.”

We would very much appreciate if you would like below a reaction sites, "thank You"//wij zouden het waarderen indien U een reactie zou willen plaatsen "THANKS"

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s